Parallell

Fremdrift og nabokontakt

21 desember

Gledelig jul!

avatar

Ann Kristin Eidså

Ingen kommentarer

Julefreden er i ferd med å senke seg over byggeplassen og alle gleder seg til noen vel fortjente fridager. Det vil pågå noe arbeider her i romjulen, så byggeplassen er bemannet dersom noe skulle oppstå. Vi har også bestilt inn ekstra vakthold som holder et øye med plassen.

Her er prefab i gang med søyler i plan 1.

 

 

 

 

 

 

 

På byggeplassen har det skjedd litt siden sist innlegg, prefab har startet med søyler i plan 3 og murer er i gang med vegger til teknisk rom i kjelleren. Over nyttår vil maler samt tekniske fag (rør, elektro og ventilasjon) begynne i kjelleretasjen.

Bygget reiser seg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)