Parallell

Fremdrift og nabokontakt

26 mai

Ferdigstillelse av utomhusarbeider

avatar

Ann Kristin Eidså

Ingen kommentarer

Hei!

De som går forbi om dagen kan se at området har fått busker og trær, samt at vi nå holder på med vask av fasader. Klatrerne fra Høyden blir mest sannsynlig ferdig i løpet av uken. På sørsiden av bygget er det nye parkour-anlegget fortsatt sperret av. Dette vil bli åpnet for alle i området så fort gresset er sådd og klart til bruk! 🙂

Fremover vil prosjektet fortsette innendørs med innredningsarbeider. På bildet under ser dere at Skanskas anleggskontor er flyttet inn i 1. etasje og at området mot innkjøringen i nord er satt av til riggområde (markert med rødt).

Vi oppfordrer alle til å respektere gjerder og sperringer – gangveg er etablert på utsiden mot Betonmast sin byggeplass.

 

Leave a comment

(Required)

(Required, will not be published)